AKTUELNO

U emisiji je, tokom prethodne večeri, pušten prilog o tome kako je Žiža Stojanović u društvu Marka Janjuševića Janjuša komentarisala Milicu Dugalić.

Nakon što su svi ukućani imali mogućnost da vide prizor u kome je Žiža Stojanović komentarisala izgled i oblačenje ukućanke Milice Dugalić, mnogi su očekivali da će se odgovor prozvane ukućanke negativno odraziti na popularnu glumicu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je Žiža u razgovoru sa Janjušem komentarisala da se Milica ne oblači u skladu sa svojim godinama, ona je imala i te kako pozitivan odgovor koji je oduševio širi auditorijum:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Radujem se što je tako, jer ti komentari uopšte nisu zlonamerni. Baš zbog toga što i ona shodno svojim godinama nosi nešto što je atraktivno i što vole mladi. Šlljokice i maladalčka odeća naglašavaju njen karakter i mladalački duh, isto tako i ja kroz svoju garderobu pokazujem svoju eneriju i ja se toga ne stidim. Sve ono što možes da znaž da izneses, sve ti dobro stoji. Ja sam domaćica i dobra majka, ali isto tako volim da se pravim važna i da nosim dvanaestice -  odgovorila je Milica.

Foto: RTV Pink

Mnogi su se složili s ovom konstatacijom, nakon čega je Žiža bila izuzetno srećna s obzirom na to da je glumica pomislila da će Milica njene reči shvatiti pogrešno. Kako je Žiža odreagovala kada je javnosti prikazan ovaj video pogledajte u linku ispod.

Autor: K.R.

#Marko Janjušević

#Milica Dugalić

#Žiža Stojanović

'